Hur mycket kostar det att skicka sms till utlandet?

Hur mycket kostar det att skicka sms till utlandet?

Hur mycket kostar det att skicka sms till utlandet?

Skicka SMS till utlandet Att skicka SMS till någon med ett svenskt nummer som befinner sig utomlands kostar precis som ett vanligt SMS inom Sverige.

Kan man skicka sms utomlands?

När du är utomlands kan du skicka och ta emot sms precis som i Sverige. Så här gör du: Slå knappen + på din mobil, landsnummer och mobilnumret utan första nollan. Exempel: Om du vill skicka ett sms till ett svenskt mobilnummer 070 123 45 67 så slår du + 45 67.

Vad kostar det att skicka sms till Grekland?

Från Sverige till Grekland
Mobil1.50 kr/min
Fast telefon1.50 kr/min
SMS0.45 kr
MMS0.99 kr
Öppningsavgift0.95 kr

Vad kostar sms till Spanien?

När han skickar sms till någon i Spanien, Irland eller ett annat EU-land kostar det 0,05 euro – precis som hemma.

Är mms gratis?

Inga startavgifter eller kontrakt. Du får en hel del fri kredit att leka med och du behöver inte ange några kortuppgifter för att få din gratiskredit. Priser ökar inte med storleken på din databas - skicka MMS som du vill och betala enbart för det du använder.

Kan man smsa utomlands med Comviq?

Med kontantkortet Standard ringer och skickar du SMS/MMS inom EU/EES till samma rörliga pris som du har hemma i Sverige. För övriga länder utomlands behöver du fylla på ditt saldo med pengar, ett så kallat +Saldo.

Kan inte skicka SMS utomlands iPhone?

Gå till Inställningar > Meddelanden och tryck på Skicka och ta emot för att se om ditt telefonnummer är inställt på att skicka och ta emot meddelanden. Om ditt telefonnummer inte visas kan du länka ditt iPhone-nummer till ditt Apple-ID så att du kan skicka och ta emot iMessages från ditt telefonnummer.

Vad kostar mobilsamtal till Spanien?

Från Sverige till Spanien
Mobil1.50 kr/min
Fast telefon1.50 kr/min
SMS0.45 kr
MMS0.99 kr
Öppningsavgift0.95 kr

Är det gratis att ringa till Spanien?

Om du befinner dig inom EU/EES och ringer till ett annat land inom EU/EES kostar det inget extra. Det vill säga, om du befinner dig i Spanien och ringer till ett italienskt nummer kostar det inget extra.

Vad är det för skillnad på SMS och MMS?

Mms (eller MMS, efter engelskans Multimedia Messaging Service), är en vidareutveckling av sms. Skillnaden är att med mms kan man inte bara skicka textmeddelanden utan även multimediemeddelanden mellan mobiltelefoner.

Relaterade inlägg: