Hur varmt är det i Thailand på sommaren?

Hur varmt är det i Thailand på sommaren?

Hur varmt är det i Thailand på sommaren?

Självklart varierar väder och temperatur beroende på var i Thailand du befinner dig. Men generellt sett så ligger temperaturerna mellan 24 och 32 grader i luften och 28 grader i vattnet för jun-aug. Östkusten är bäst för sol och bad på sommaren och Koh Samui ses till exempel som ett förhållandevis säkert kort.

Vart i Thailand i november?

November till mars - Vi rekommenderar att resa till resmål som: Phuket, Koh Lanta, Phi Phi-öarna, Krabi och Khao Lak. Anledningen till dess popularitet, förutom att de är fina områden, är att dagstemperaturen ofta ligger på mellan 27 till 30 grader. Badtemperaturen ligger runt 27 grader.

När på året ska man åka till Thailand?

Den varma perioden (mars till maj) Om du trivs med höga temperaturer så kommer du att njuta av att resa till Thailand från mars till maj.

När är det bäst väder i Thailand?

När är bästa tiden att åka till Thailand? Under perioden november till mars är det sol samt 30 grader varmt i luften och 27 i havet. I januari, februari och mars är det mest stabilt väder.

När är Thailand som varmast?

Thailand - Väder och temperatur Bangkok och södra Thailand har ett jämnt klimat med dagstemperaturer över 30 grader året runt. Varmast är det i mars, april och maj med dagstemperaturer runt 34–35 grader. Även i december och januari är dagstemperaturen runt 30 grader. Regnperioden pågår under sommarhalvåret.

När är det bra väder i Thailand?

När är bästa tiden att åka dit? Under högsäsongen jan-mars är temperaturen behaglig hos oss i Thailand. Har man små barn är det skönt för dem att komma under de här månaderna. Men det är tyvärr allra dyrast att åka hit just då.

Hur reser man bäst till Maldiverna?

De allra flesta som flyger till Maldiverna landar på Velana International Airport. Många av oss är vana vid att ta en taxi eller buss från flygplatsen till hotellet, men när du kommer till huvudflygplatsen på Maldiverna fortsätter resan med inrikesflyg, sjöflygplan eller båt.

Relaterade inlägg: