När är det bäst väder i Singapore?

När är det bäst väder i Singapore?

När är det bäst väder i Singapore?

Speciellt perioden mellan december och mars är populär då den är något svalare. November och december är de allra blötaste månaderna men det tycks inte stoppa turister. Reser du till Singapore under dessa månader kan du förvänta dig mängder med festivaler och aktiviteter.

När är det regnperiod i Singapore?

Singapore har tropiskt regnskogsklimat, det vill säga varmt och fuktigt året om med två regnperioder, från juni till september och igen från december till mars.

När är det bäst väder i Asien?

Den bästa årstiden är oktober-maj, då landet däremellan drabbas av monsunen som för med sig starka vindar och stora mängder regn. De mest njutbara månaderna att besöka landet är i december och januari.

Hur mycket regnar det i Thailand?

Thailands södra del – med Bangkok, Phuket, Pattaya och Koh Samui – får cirka 2500 millimeter regn per år medan den norra delen – med Chiang Mai och Korat – klarar sig undan med 1200 millimeter regn per år. På många platser faller skyfallsliknande regn nästan dagligen under den blöta årstiden.

Vilken månad ska man åka till Thailand?

När är bästa tiden att åka till Thailand? Under perioden november till mars är det sol samt 30 grader varmt i luften och 27 i havet. I januari, februari och mars är det mest stabilt väder.

Relaterade inlägg: