Kan man köpa ny fjärrkontroll?

Kan man köpa ny fjärrkontroll?

Kan man köpa ny fjärrkontroll?

Med en ersättningskontroll eller universalfjärrkontroll kan du ersätta originalkontrollen om den gått sönder eller ersätta dina vanliga fjärrkontroller med en enda. Det kan vara praktiskt om du använder TV, DVD-spelare m.m. och vill förenkla genom att använda samma fjärrkontroll till alla enheter.

Vad är fjärrstyrd dieselvärmare?

Med MaxiFleet kan du enkelt ställa in din dieselvärmare hemifrån. Välj den dag och det klockslag som dieselvärmaren ska starta.

Vad kostar en fjärrkontroll?

One For All Contour TV URC1210 Universell kostar 150 kronor. Om du har en gammal tv som saknar fjärrkontroller eller bara vill ha en ny, men inte vill lägga ut 1 500 kronor, då är det inget att snacka om.

Vad är en dieselvärmare?

Vad är en dieselvärmare? En dieselvärmare för bil bidrar till minskat utsläpp, mindre slitage på motorn samt givetvis en varm och skön bil när det är kallt ute. Inga motorer mår bra av kallstarter, dvs när motorn helt enkelt startas direkt från att vara lika kall som yttertemperaturen.

Hur ställer man in parkeringsvärmare?

Dessutom förvärmer systemet bilens motor när parkeringsvärmaren är i drift. Du sätter helt enkelt igång värmaren genom att ställa in tiduret på önskad starttid. Vill du ha det extra bekvämt finns möjligheter att starta värmaren med fjärrkontroll eller en vanlig telefon.

Relaterade inlägg: