Hur spärrar man e-post?

Hur spärrar man e-post?

Hur spärrar man e-post?

Blockera avsändare Markera ett mejl från avsändaren som du vill blockera i appen Mail på datorn. Placera pekaren så att den är bredvid dennes namn i brevhuvudet, klicka på pilen och välj sedan Blockera kontakt.

Hur blir man av med alla spam Mail?

Gör så här i stället: Släng misstänkta mejl direkt utan att först öppna dem. Blockera avsändaren genom att ange i ditt e-postprogram att framtida mejl från den avsändaren ska gå direkt i skräppostmappen. Du kan också rapportera spam till din e-postoperatör.

Hur blockerar man en mailadress på iphone?

Lägg till en kontakt från Mail genom att gå till Inställningar > Mail och trycka på Blockerade. Bläddra ned, tryck på Lägg till ny och ange kontakten som du vill blockera. Avblockera ett telefonnummer, en kontakt eller en e-postadress genom att svepa åt vänster över posten och trycka på Avblockera.

Vad menas med att tysta Mail?

Tysta konversationer Ljud av-symbolen visas i konversationens mejl i mejllistan. Konversationen ligger kvar i inkorgen, men du slipper bli störd av notiser eller ljud när ett nytt mejl i konversationen anländer.

Kan man blocka någon på Outlook?

Spärra en avsändare Markera ett meddelande i meddelandelistan från den avsändare som du vill spärra. I menyraden Outlook väljer du Meddelande > Skräppost > Spärra avsändare. Outlook lägger till avsändarens e-postadress i listan med spärrade avsändare.

Hur spärrar jag Mail i Outlook?

Spärra en avsändare

  1. Markera ett meddelande i meddelandelistan från den avsändare som du vill spärra.
  2. I meny raden i Outlook väljer du meddelande > skräp post > block avsändare.
  3. Outlook lägger till avsändarens e-postadress i listan med spärrade avsändare.

Får spam mail hela tiden?

Det du kan göra är antigen att rapportera mejlen som skräppost, men du kan också ändra skräppostfilter. Men skräppostfiltret kan du välja hur mycket mejl från okända avsändare du får i inkorgen. Om du vill ange skräppostfilter och rapporter, går du till filter och rapportering.

Får massor med skräpmail?

Som standard är skyddsnivån för skräppostfilter inställd på Ingen automatisk filtrering. Du kan göra filtret mer aggressiva så att det tar upp mer skräppost. Ju högre upp anger du skyddsnivån, desto större är risken att vissa legitima meddelanden identifieras som skräppost och flyttas till mappen Skräppost.

Relaterade inlägg: