Vad är Meritkurser?

Vad är Meritkurser?

Vad är Meritkurser?

Du kan få meritpoäng för kurser i moderna språk, engelska och matematik – oavsett vilken utbildning du söker. Dessa kurser kallas för meritkurser. Du måste ha lägst godkänt betyg i kursen för att du ska kunna tillgodoräkna dig meritpoängen. Du får inte mer poäng om du har högre betyg.

hva er veterinærutdanning?

Profesjonsutdanningen gir autorisasjon som veterinær. Utdanningen er normert til 5,5 til 6 år. Utdanningen består av både teori og praksis, og studentene undervises gjennom forelesninger, gruppearbeid, kurs og praktisk undervisning på klinikk.

hva er vanlige oppgaver for en veterinær?

Vanlige arbeidsoppgaver for en veterinær: 1 dyrehelse og dyrevelferd 2 fiskehelse 3 rådgivning og forebyggende helsearbeid 4 kontroll av produksjon og omsetting av næringsmidler 5 laboratoriearbeid 6 undervisning og forskning More ...

hva er bachelorgrad i veterinær?

Hele studieforløpet blir altså på 3+4 år. Spør oss gjerne om hvilke studier du kan bruke som bachelorgrad for å komme inn på en fireårig mastergrad for å bli veterinær. Merk at du aldri er garantert å komme inn på en fireårig mastergrad i veterinær etter å ha tatt f.eks. en bachelorgrad i et dyre- eller hestefag.

hva er veterinærstudier?

Alle studier som har med dyr å gjøre vil lære deg om dyrehelse og velferd, rådgivning og forebyggende helsearbeid, laboratoriearbeid samt innsyn i produksjon og omsetting av næringsmidler. Veterinærstudiet går over fem år. Du blir undervist gjennom en kombinasjon av forelesninger, gruppearbeid, praktisk arbeid og casebasert læring.

Relaterade inlägg: