Är det säkert att handla på Boohoo?

Är det säkert att handla på Boohoo?

Är det säkert att handla på Boohoo?

Handla inte här! Storlekar stämmer inte alls och kvalitén är usel. Jag tänkt skicka tillbaka min tre par jeans som var mycket för små.

Hur mycket kostar det att skicka tillbaka till Boohoo?

Om paketet med din retur inte kommer fram är det budfirman du bör ta kontakt med för klagomål. Det kan hända att du får betala moms (vanligtvis när produkterna kostar över 15 GBP) samt tullavgift (om beställningens värde är över 1 600 kr).

Har Boohoo gratis retur?

Returer tar vanligtvis upp till 21 dagar. Vi räknar med 14 dagar för paketet att komma tillbaka till oss och för oss att behandla returen samt 7 dagar för återbetalningen att komma in på ditt konto. Du får återbetalningen med samma betalmetod du använde när du placerade beställningen.

Vilket land är Boohoo ifrån?

2006 grundades det brittiska modeföretag Boohoo av Mahmud Kamani och Carol Kane.

Hur lång tid tar det att få leverans från shein?

Hur lång är leveranstiden? Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

Är det fri retur på Bubbleroom?

Du har 30 dagar på dig att returnera. Om det har gått längre tid 30 dagar så kontakta kundservice. Vad kostar det att returnera? Det kostar 49 kronor.

Vart har Boohoo sitt lager?

Boohoo är en modebutik på nätet med huvudkontor i Manchester i Storbritannien som grundades 2006 av Mahmud Kamani och Carol Kane. Den sidan säljer kläder av eget märke och har över 36 000 olika produkter för billiga priser.

Vad betyder Boohoo?

Boohoo är en modebutik på nätet med huvudkontor i Manchester i Storbritannien som grundades 2006 av Mahmud Kamani och Carol Kane. Den sidan säljer kläder av eget märke och har över 36 000 olika produkter för billiga priser. Det finns även en svensk variant av sidan.

Hur bra är shein?

Har handlat väldigt mycket på Shein och har bara positiva saker att säga. Jag har alltid fått paketen tidigare än förväntat leveransdatum. Och har aldrig behövt betala någon tullavgift. Varorna är av bra kvalitet, inte blivit besviken en enda gång hittills.

Vilket land kommer SHEIN ifrån?

Företaget är kinesiskt, men säljer inte på den kinesiska marknaden. Däremot på över 200 andra marknader världen över. De har inga butiker, utan allt sker online. Kläderna som Shein säljer tillhör de allra senaste trenderna och riktar sig till en målgrupp under 25 år.

Relaterade inlägg: