Vilken hamburgerkedja är bäst?

Vilken hamburgerkedja är bäst?

Vilken hamburgerkedja är bäst?

123 000 svar har hittills kommit in och hela 45 % av dessa anser att Max är bäst. På andra plats hamnade Burger King och på tredje plats inte McDonalds som de flesta kanske hade väntat sig, utan faktiskt Sibylla. McDonalds var dock inte jättelångt efter och kammade hem en fjärde plats.

Vart kommer Sibyllas kött ifrån?

Sibylla är cirka 65 procent av den köttråvara som används i produktionen från Sverige, resten importeras från Finland, Tyskland, Danmark, Holland och Irland.

När gjordes första hamburgaren?

Några påstår att det var bröderna Frank och Charles Menches som lade en biff mellan två skivor bröd i staden Hamburg i New York år 1885.

Vilken är den godaste hamburgaren på MAX?

Känns ju rimligt att kalla det Sveriges godaste hamburgare när 2 av de största hamburgerkedjorna i Sverige inte är med omröstningen. Max Delux Steak Burger är helt underbart god!

Är kött i Hamburgerkött?

Självklart innehåller McDonald's hamburgerkött bara en enda sak – 100 % rent nötkött.

Är Sibylla svenskt?

Sibylla. Varumärket Sibylla ägs av Atria vilka även är leverantör av all chark till Sibylla. Av den köttråvara som används i produktion är cirka 65 procent svenskt kött. Atria köper även köttråvara från utvalda och godkända leverantörer i Finland, Tyskland, Danmark, Holland, Österrike och Irland.

Har brödernas svenskt kött?

Ni skulle få en större kundkrets om ni valde svenskt kött istället för att samarbeta med djurens rätt. Använd svenskt kött utan massa antibiotika och garanterat får äta ute.

Är McDonalds Halal i Sverige?

McDonald's produkter i Sverige är inte certifierade eller märkta som halal, då varken tillverkningen i Europa eller våra restauranger uppfyller de kriterier som gäller för halal-certifiering, förklarar Hempel Svenonius.

Har Burger King hästkött?

I Storbritannien har även miljontals hamburgare återkallats av stora kedjor som Burger King, sedan analyser visat att nötköttet var hästkött.

Relaterade inlägg: