Hur mycket får man av hemförsäkring?

Hur mycket får man av hemförsäkring?

Hur mycket får man av hemförsäkring?

Viktigt med rätt försäkringsbelopp Försäkringsbeloppet är den högsta ersättning du kan för alla dina saker vid en skada. I flera hemförsäkringar erbjuds du numera ett fast (högt) försäkringsbelopp, ofta 1 miljon eller 1, 5 miljoner kronor.

Vad ska man välja för försäkringsbelopp?

Vi anser att ett försäkringsbelopp på cirka kr ger ett bra skydd, men väljer du ett högre belopp får du mer i ersättning. Det är viktigt att du själv jämför villkoren i de försäkringar du väljer mellan så att du hittar en försäkring som passar dig och din plånbok.

Kan man få ut en ny mobil på hemförsäkringen?

Om något händer med din mobiltelefon så att du måste köpa en helt ny mobil och detta kan ersättas av din hemförsäkring måste du alltså lägga minst 1500 kr ur egen ficka och sedan betalar försäkringsbolaget resterande belopp för en likadan eller likvärdig telefon.

Vilken är den bästa Barnförsäkringen?

I våra tester utsågs Folksams barnförsäkring till den bästa men för att du enkelt ska kunna jämföra på egen hand har vi jämfört samtliga barnförsäkringar med varandra. Du behöver även välja ett försäkringsbelopp. Detta beloppet påverkar hur mycket ersättning som betalas ut när försäkringen behöver nyttjas.

Vad ingår i Medlemsbarn Folksam?

Barnförsäkring

  • Försäkringen gäller dygnet runt – både vid sjukdom och olycksfall.
  • Ingen hälsoprövning.
  • Tillgång till Familjestöd Direkt – ett samtalsstöd om barn och familjeliv.

Relaterade inlägg: