Vad är en bra tid på Lidingöloppet?

Vad är en bra tid på Lidingöloppet?

Vad är en bra tid på Lidingöloppet?

För den klassiska tremilen är det 2.15 som gäller för män och 2.38 för kvinnor. Det räcker inte med att klara Lidingöloppet - utmaningen är att klara silvermedaljen. Klara silvermedaljtiden på Lidingöloppets 30 km som är 2.15 för män och 2.38 för kvinnor. Ungefär 400 män och 100 kvinnor klarar det varje år.

Hur långt är blodomloppet?

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 18 orter runt om i landet och på distans. Syftet är detsamma, att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med vänner och arbetskamrater.

Hur långt behöver man springa innan Lidingöloppet?

Prioritera halvhårda pass i Lidingöloppsterräng på 10-15 km. Det finns många sätt att träna till Lidingöloppet. Men ett pass som du med fördel kan inkludera varje vecka är att springa 10-15 km i en terräng som påminner om Lidingöloppet. Det innebär många småbackar, vissa ganska branta.

Hur många mil innan Lidingöloppet?

Programmet ska få dig klar Lidingöloppets utmanande 3 mil. Nivån vänder sig till dig som siktar mot ett tidsmål på runt 3.30 upp till att fixa loppet utan tidsmål. Träningsfart ligger på distanslöpning och långpass på runt 7 minuter per kilometer. Känner du det att det stämmer in på dig är det här programmet för dig.

Är 5 km på 25 min Bra?

Att springa 5 km under 25 min. kräver kontinuitet och målmedveten träning, men du är övertygad om att du ska klara av det. Din utmaning: Stagnation och uttråkning. Nyckeln till att lyckas: Variation i träningen.

Relaterade inlägg: