Kan man ladda iPhone 8 trådlöst?

Kan man ladda iPhone 8 trådlöst?

Kan man ladda iPhone 8 trådlöst?

Du behöver en iPhone 8 eller senare. Din iPhone har en integrerad trådlös laddningsfunktion som gör laddningen enkel och intuitiv. Din iPhone fungerar med Qi-certifierade laddare som finns tillgängliga som tillbehör och på kaféer, hotell, flygplatser samt i bilar och möbler.

Vilken Qi-laddare är bäst?

Anker PowerWave 15 with Quick Charge 3.0 Anker 15W är en av de snabbare laddarna på vår lista i den här låga prisklassen, även om endast några Android-telefoner kommer att kunna dra nytta av det.

Kan jag ladda trådlöst?

De flesta mobiler som erbjuder möjligheten att ladda trådlöst, använder idag Qi-standard (uttalas ”Chi”). Här hittar du märken som Samsung, HTC, Huawei, Nokia och Sony. PMA (Power Matters Alliance), är den andra standarden som introducerades 2012 och är ett samarbete mellan Starbucks och batteritillverkaren Duracell.

Är det bra att ladda trådlöst?

Fördelar med Qi-laddare Särskilt praktisk när du tar emot samtal; plocka bara upp din telefon utan att behöva trassla med kablar. Snyggare skrivbord: En laddningsplatta ser bättre ut än en trasslig kabel på skrivbordet. Ingen risk för elektriska stötar på grund av trasiga och utnötta kabeländar.

Hur laddar man iPhone 7?

Om din iPhone eller iPod touch inte laddar

  1. Vägguttag. Anslut USB-laddningskabeln till en USB-strömadapter och anslut sedan adaptern till vägguttaget.
  2. Dator. ...
  3. Strömtillbehör. ...
  4. Medan enheten laddas visas en blixtsymbol inuti batterisymbolen i statusfältet, eller en stor batterisymbol på låsskärmen .
BE

Relaterade inlägg: