Hur blev han Deadpool?

Hur blev han Deadpool?

Hur blev han Deadpool?

Deadpool skapades i det så kallade Weapon X-programmet, vilket även botade hans cancer genom att han fick något som kan kallas en läkefaktor, i likhet med den som Wolverine har. Deadpool lider dessutom av hudproblem och mental instabilitet på grund av läkefaktorn. Den gör samtidigt honom i princip odödlig.

Var kan man se Deadpool?

Deadpool - Film online på Viaplay.

Vad är det för åldersgräns på Deadpool?

Nyss utannonserade "Deadpool" var naturligtvis goda nyheter, men det ryktas om att filmskaparna fått kompromissa - filmen kan få åldersgränsen PG-13. Enligt podcasten Schmoes Know har regissören Tim Miller "hittat ett sätt att göra filmen tillåten från 13 år utan att förlora dess själ".

Vad handlar Deadpool om?

Den tidigare legosoldaten Wade Wilson antar alter egot 'Deadpool' efter att ett misslyckat experiment gett honom helande krafter. Rustad med de nya förmågorna och ett udda sinne för svart humor tar han upp jakten på mannen som förstörde hans liv.Deadpool / Filmsynopsis

Vem spelar rollen som hjälten i Deadpool i flera filmer?

I december 2014 blev det klart att Reynolds återigen ska spela Deadpool. Tidigare hade han gestaltat honom i X-Men Origins: Wolverine. I januari 2015 anslöt sig T.J. Miller och Ed Skrein till rollbesättningen.

Vilken superhjälte spelar Ryan Reynolds i filmer från Marvel?

Deadpool (2016) – häcklar superhjältar, sparkar rumpa, räddar genren. Handlingen. Ryan Reynolds i sitt livs roll som den före dette legosoldaten Wade Wilson som får en kort glimt av kärlek innan ödet bestämmer sig för att spela honom ett grymt spratt.

När utspelar sig Deadpool?

10. Deadpool. Det är inte jättetydligt när Deadpool utspelar sig, men om man kan utläsa något från de X-men-karaktärer som är med inträffar händelserna i den här filmen ett antal år efter X2.

Relaterade inlägg: