Hur laddar jag ner podcast?

Hur laddar jag ner podcast?

Hur laddar jag ner podcast?

I Google Podcasts-appen

  1. Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Aktivitet längst ned. Prenumerationer.
  3. Tryck på Mer. Lägg till via RSS-flöde.
  4. Ange webbadressen till flödet.
  5. Tryck på Prenumerera.

Är det gratis att lyssna på podcast?

Den är gratis En annan app du kan välja är Acast. Den är gratis, men med reklam. Har du en Android-telefon: Här kan du lyssna på poddar via den inbyggda appen Google play music. Du kan också klicka på Google play store och ladda ner till exempel appen Acast.

Hur får man sin podcast på Spotify?

Med Spotifys nya tjänst Spotify for podcasters kan du enkelt lägga till din podcast. Du fyller bara i din podcasts rss-flöde, sedan läses det automatiskt in till Spotify och syns i biblioteket, sökbart för alla Spotify-användare. För att lägga till din podcast behöver du ett konto hos Spotify.

Vad kostar PodMe i månaden?

Den bästa lyssnarupplevelsen. För endast 79kr / månaden får du uppleva exklusiva podcasts helt fria från reklam. Första 14 dagarna är gratis och det är ingen bindningstid!

Hur gör man för att lyssna på en podd?

Har du en Android-telefon: Här kan du lyssnapoddar via den inbyggda appen Google play music. Du kan också klicka på Google play store och ladda ner till exempel appen Acast. Du som lyssnare kan också ”prenumerera” på dina favoritpoddar, så laddas de ner på din telefon så fort det kommer ett nytt avsnitt.

Hur gör man för att lyssna på podcast?

Har du en Android-telefon: Här kan du lyssna på poddar via den inbyggda appen Google play music. Du kan också klicka på Google play store och ladda ner till exempel appen Acast. Du som lyssnare kan också ”prenumerera” på dina favoritpoddar, så laddas de ner på din telefon så fort det kommer ett nytt avsnitt.

Relaterade inlägg: