Hur låser man en PDF för redigering?

Hur låser man en PDF för redigering?

Hur låser man en PDF för redigering?

Lägga till ett lösenord i en PDF-fil

  1. Öppna PDF-filen i Acrobat DC.
  2. Välj Arkiv > Skydda med lösenord. Alternativt kan du välja Verktyg > Skydda > Skydda med lösenord.
  3. Välj om du vill konfigurera lösenordet för visning eller redigering av PDF-filen.
  4. Skriv lösenordet och skriv det sedan igen. ...
  5. Klicka på Använd.
BE

Kan man ändra i en PDF?

Hur man redigerar pdf-filer: Öppna en fil i Acrobat DC. Klicka på Redigera pdf i den högra rutan. Använda redigeringsverktygen i Acrobat: Lägg till ny text, redigera text eller uppdatera teckensnitt med hjälp av val i formatlistan.

Hur kan du redigera en pdf-fil?

Öppna en PDF-fil i Acrobat och välj Verktyg > Redigera PDF > Redigera. Du kan redigera en PDF-sida i taget. Om du behöver utföra mer omfattande redigering eller göra globala formateringsändringar i hela dokumentet redigerar du originaldokumentet.

Hur kan du lägga till text i en pdf-fil?

Du kan lägga till eller infoga ny text i en PDF-fil med något av de teckensnitt som har installerats på datorn. Välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text . Öppna en PDF-fil och välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text. Dra för att definiera bredden på det textblock som du vill lägga till.

Hur öppnar du en pdf-fil i Word?

Gå till Arkiv > Öppna. Hitta PDF-filen och öppna den (du kanske måste välja Bläddra och leta efter PDF-filen i en mapp). I Word meddelas att en kopia av PDF-filen kommer att skapas och att innehållet kommer att konverteras till ett format som kan visas i Word. Den ursprungliga PDF-filen ändras inte alls. Välj OK.

Relaterade inlägg: