Är Samsung ett bra märke?

Är Samsung ett bra märke?

Är Samsung ett bra märke?

Vårt råd är att titta på Electrolux, Samsung och Bosch som placerat sig väldigt bra på fristående modeller och är bra märken överlag.

Hur bra är Samsung kyl och frys?

Samsung RR39M75657F är ett prisvärt smart kylskåp med många funktioner som blivit testvinnare hos Råd & Rön under flera år och fått bra kundbetyg och har därför blivit utsedd till vår bäst i test. Köper du till Samsungs wifi-dongel kan du enkelt ställa in och se temperaturen direkt via en app i din mobiltelefon.

Hur bra är Gorenje?

Rekommenderar inga produkter från Gorenje. Värmeindikationslamporna trillade ner och jag reklamerade. Gorenje bad mig kontakta deras servicetekniker för åtgärd vilket resulterade i en faktura på 1500kr. Vi har även köpt kyl och frys där flera av plastlådorna har gått sönder.

Hur länge ska en frys hålla?

Både frysboxar och frysskåp kan hålla i många år, medellivslängden är ca 10 år. Det kan därför vara ide att byta ut en äldre frys som gått sönder än att bekosta en reparation.

Är Gorenje en bra spis?

Gorenje EC6151XB har inte varit med i några officiella expertundersökningar men är å andra sidan populär bland konsumenterna. Den här modellen har nämligen fått 5 av 5 stjärnor av kunderna hos nätbutiken WhiteAway.se. Det fina betyget beror på att användarna tycker att spisen både fungerar bra och ser bra ut.

Vem äger Gorenje?

Hisense Hisense Europe Holding GmbH Gorenje/Överordnade organisationer

Relaterade inlägg: