Är Fyndiq ett bra företag?

Är Fyndiq ett bra företag?

Är Fyndiq ett bra företag?

Fyndiq är inget men en Scam företag med skit kundtjänst. Rekommenderar ingen och kommer aldrig handla här. Synd man inte läste era omdömen här. Dem påstår som många av er andra, att min retur inte kommit in till dem, gått 4 veckor sedan jag skickade det och nu ska jag betala hela fakturan.

Har Fyndiq äkta varor?

Fyndiq listar här på Prisjakt många produkter som original fast de är fejk/pirat. KTJ får inte frågor skickade via sajten, tomma intet kommer fram. Hemsidan har en mängd wish-crap för dyra pengar dessutom. Allt som allt, det gäller att hitta rätt och till bra pris(tar tid), annars är kunden illa ute.

Hur bra är Fyndiq?

Alltid nöjd med fyndiq. Handlat flera gånger och de är snabba med leveranser, skickar nästan alltid rätt produkt och aldrig några problem om det råkar bli fel. Jättenöjd med deras kundtjänst!!!

Är det säkert att handla på CDON?

Köp alidrig varor varken från CDON eller GTSA. De är rätt bluff. Vi köpte en dator från de och hade fel sedan köpt och vi gjorde en reklamation på den och de sa att vi var orsaken till detta. Hur det kommer i sig att den var från början hade fel och vi var orsaken till det.

Varför har Fyndiq tagit bort Klarna?

Den ökade omsättningen överträffar med råge vad vi förlorat på de uteblivna fakturaavgifterna”, säger Fredrik Norberg, vd på Fyndiq. Men inte nog med det. Med Klarna Checkout krävs inte längre att två utvecklare jobbar heltid med att hålla betalningsprocessen uppdaterad.

Vem står bakom Fyndiq?

Grundare och investerare Fyndiq AB grundades av Dinesh Nayar (tidigare bland annat på Happy Socks), Fredrik Norberg, Micael Widell, David Brudö (ägare och grundare av hotellbokningstjänsten Destly) och Dan Nilsson (grundare av bland annat Roliga Prylar och Ehandel.se).

Kan man spåra paket från Fyndiq?

Inte alla Fyndiq-paket skickas spårbart. Inom några dagar efter ditt köp får du ett mail om att ditt paket har skickats. Om ditt paket skickas spårbart så får du en länk med spårningsnumret då. Leveranstiden syns både på din beställningsbekräftelse och på leveransmailet.

Hur mycket kostar frakten på Fyndiq?

FAQ - Vanliga frågor | Fyndiq. Bara 9 kr frakt!

Är allt på CDON begagnat?

Välkommen till vårt fantastiska pre-owned-sortiment. Här hittar du 1000-tals begagnade produkter inom populära kategorier – hemelektronik , kläder och skor , Alltid 14 dagars ångerrätt! När du handlar pre-owned har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Vad har CDON för ansvar?

Kunden ansvarar för varans skick efter det att Kunden har mottagit varan, samt under returfrakten. Kundens ansvar upphör när CDON/säljaren har mottagit returen. Kunden ska spara inlämningskvitto på returen.

Har inte fått orderbekräftelse Fyndiq?

Jag hittar inte mitt spårningsnummer Inte alla Fyndiq-paket skickas spårbart. Inom några dagar efter ditt köp får du ett mail om att ditt paket har skickats. Om ditt paket skickas spårbart så får du en länk med spårningsnumret då. Leveranstiden syns både på din beställningsbekräftelse och på leveransmailet.

Hur får man kontakt med Fyndiq?

Kunder kan kontakta Fyndiq kundtjänst via e-postadressen seller@fyndiq.com.

Vilket land kommer Fyndiq ifrån?

Fyndiq AB (fyndiq.se) är ett svenskt e-handelsföretag som grundades 2009, med grundidén att vara en kanal på nätet för svenska handlare att bli av med sina restlager.

Hur mycket omsätter Fyndiq?

Mer om Fyndiq Fyndiq AB har 30 anställda och gjorde ett resultat på 16 744 KSEK med omsättning 534 202 KSEK under 2020. Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 59,4 %.

Relaterade inlägg: