Hur bra är IF som försäkringsbolag?

Hur bra är IF som försäkringsbolag?

Hur bra är IF som försäkringsbolag?

Bra service! Jag har alla mina försäkringar på If och är jättenöjd än så länge med både priser och bemötande. Riktigt dåligt, enligt samtal skulle allt gå på 4000:- men sen kommer det fram att vi måste betala närmare 8000:-, det blir till att byta försäkringsbolag. Betalar man för en tjänst skall saker bara fungera.

Är Hedvig en bra försäkring?

Hedvigs kundomdömen är mycket bra och kunderna beskriver kundtjänsten som trevlig och tillmötesgående. Hedvigs betyg på Trustpilot är 4,7/5 baserat på hela 881 omdömen. Hedvigs kundtjänst finns tillgängliga på telefon, e-post och chatt via hemsidan.

Hur lång tid tar det att få pengar från trygghansa?

Om du betalar månadsvis så dras pengarna från ditt konto den första bankdagen varje månad. Om du betalar en gång om året dras pengarna den första bankdagen den månad försäkringen har huvudförfallodag.

Hur är If bilförsäkring?

If erbjuder flera olika lösningar för din bilförsäkring samt en speciell försäkring för äldre bilar. Överlag har If relativt bra självrisker och erbjuder sina kunder flera valmöjligheter om du tecknar en bilförsäkring hos dem. If halv och helförsäkring har också fått bra i konsumenternas jämförelse.

Vad hette försäkringsbolaget If tidigare?

Företaget bildades 1999 när svenska Skandias och norska Storebrands skadeförsäkringsverksamheter fusionerades. År 2001 blir finländska Sampos skadeförsäkringsverksamhet en del av If och företaget blir det största skadeförsäkringsbolaget i Norden.

Hur kan Hedvig vara så billigt?

Hur kan Hedvig vara billigare än vanliga hemförsäkringar? Genom Hedvig är det möjligt att få lägre pris på sin försäkring, anledningen till detta är att Hedvig har skalat bort onödig mänsklig kontakt där den inte behövs.

Vem äger Hedvig försäkring?

Insurtechbolaget Hedvigs grundare Lucas Carlsén, John Ardelius och Fredrik Fors. Med hjälp av artificiell intelligens, AI, går det att kapa många av de omständliga steg som är kopplade till att anmäla skada och få ersättning från ett försäkringsbolag – det menar grundarna bakom Hedvig.

Hur lång tid tar det innan man får försäkringspengar?

Du får i regel din ersättning 4‑9 dagar efter att Försäkringskassan fått uppgifterna för utbetalning från Arbetsförmedlingen.

Måste man ha Gårdsförsäkring?

Gårdsförsäkringen passar dig som har jordbruk eller hästverksamhet i mycket liten skala i anslutning till ditt bostads- eller fritidshus. Du får skydd för de byggnader och verktyg som tillhör gårdens verksamhet. Med gårdsförsäkringen får du ett bra grundläggande skydd.

Vad kostar en Bostadsförsäkring?

Vad kostar hemförsäkring? Priset på en hemförsäkring är i snitt 2 004 kronor per år, enligt siffror från 2020. Det betyder att en hemförsäkring kostar runt 167 kronor i månaden. Men priset varierar mycket från person till person.

Relaterade inlägg: