Får man strumpor på JumpYard?

Får man strumpor på JumpYard?

Får man strumpor på JumpYard?

Ja, man måste ha våra sockor med halkskydd när man hoppar.

Hur mycket kostar det att komma in på JumpYard?

Mån – tors, ej skollov (drop-in): 160 kr för 2 timmar. Fre – sön och skollov (webbokning): 150 kr för 1 timme. Fre – sön och skollov (drop-in): 160 kr för 1 timme.

Kan man avboka JumpYard?

KAN JAG AVBOKA EN TID JAG HAR BOKAT OCH BETALAT? Trampolinhoppning: Nej, men kontakta oss så kan vi boka om din tid till ett senare tillfälle. Kalas: Bokar du av mer än 7 dagar innan kalaset får du pengarna tillbaka.

Hur mycket kostar ett par strumpor på Yoump?

Dessa kostar 49 kr och kan tvättas och återanvändas. Strumporna köper i samband när du bokar din hopptid online, eller på plats i parken.

Hur är det att jobba på JumpYard?

Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inkl. regelbundna helger. Om du har erfarenhet av gymnastik, trampolin eller liknande aktiviteter är det så klar meriterande, men det är absolut inget krav.

Hur mycket kostar det att hyra Jumpyard för sig själv?

Hyr hela parken!
Hyr hela parkenAlla dagar
Upp till 60 personer4495 kr/timme
Över 60 personer75 kr/ extra pers

Måste vuxna betala på Jumpyard?

Är du 4 år eller äldre får du hoppa på JumpYard. Barn som är 4-5 år måste ha med sig en vuxen. Om du som vuxen inte väljer att betala entré och hoppa så behöver du vänta i vårt café eller på läktaren.

Hur mycket kostar det för ett barn på JumpYard?

Måndag – torsdag: 150–160 kr för 2 tim. Fredag – söndag och skollov: 150–160 kr för 1 tim. Extratimme 100 kr per person.

Hur mycket kostar det för en person på Yoump?

Priser. Onlinebokning: 159 kr per person och timme. Drop-in: 179 kr per person och timme. Familjebiljett: 479 kr (gäller för max 4 pers.

Hur gammal måste man vara för att jobba på Jumpyard?

Man ska ha fyllt 4 år och de kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare. På helger och skollov mellan klockan 11:00-17:00 är det av säkerhetsskäl åldersgräns på 6 år. Se mer info i vår FAQ.

Relaterade inlägg: