Kan någon hämta möbler?

Kan någon hämta möbler?

Kan någon hämta möbler?

Myrorna erbjuder hämtning av glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker, tavlor och större mängd kläder och även möbler i viss utsträckning hos både privatpersoner och företag på flera orter i landet.

Vem hämtar gamla sängar?

Detta kan vi på TaskRunner hjälpa dig att köra till återvinningen:

  • Gamla sängar, trasiga soffor, smutsiga bord och andra mindre som större möbler.
  • Vitvaror som är ur funktion.
  • Avfall efter t. ex. kök och badrumsrenovering.
  • Leksaker, kläder, inredningsdetaljer etc.

Vem hämtar skräp?

På Skräphämtarna hjälper vi dig som privatperson, bostadsrättsförening eller företag att enkelt, rätt och snabbt återvinna ert skräp! Det kanske är dags att tömma bostaden eller kontoret? Då kan vi hämta möbler som ni vill bli av med och se till att det återvinns på ett miljövänligt sätt.

Var kan man slänga en säng?

Grovavfallet lämnas på återvinningscentral. På återvinningscentralerna slänger du ditt grovavfall i containrar efter vilket material det består av. Till exempel finns fraktionerna trä, metall eller brännbart.

Hur mycket kostar Tipp Tapp?

En omtalad delningstjänst är Tiptapp, en app där privatpersoner lägger upp annonser med föremål de vill få flyttade och skräp som ska till soptippen. Man sätter själv ett pris och den som vill hjälpa till anmäler sig i samma app. Som tack för kontaktförmedlingen tar Tiptapp 25 procent av priset.

Hur betalar man med Tipp Tapp?

Betalningar i Tiptapp När en annonsör väljer en hämtare så reserveras det belopp som annonsören har angett som ersättning på dennes registrerade betalkort. När hämtningen sedan är klar och annonsören har bekräftat att allt är hämtat så dras pengarna från annonsörens betalkort och skickas till hämtaren.

Relaterade inlägg: