Vilket land kommer Mazda ifrån?

Vilket land kommer Mazda ifrån?

Vilket land kommer Mazda ifrån?

Hiroshima, Hiroshima prefektur, JapanMazda / Grundades iHiroshima är en hamn- och industristad i Japan som grundades 1589. Hiroshima är residensstad i Hiroshima prefektur och den största staden i Chugoku-regionen. Staden är belägen på ön Honshu. Wikipedia

Vem gör Mazda?

Alla nyheter om Mazda. Mazda är en biltillverkare från Japan som tillverkar både personbilar och exklusiva sportbilar.

Är Mazda 3 en bra bil?

Mazda3 är en bra bil för pendlaren. Särskilt för den som pendlar på släta vägar. Den erbjuder ett okej bagageutrymme, en bekväm förarposition och ett riktigt bra infotainmentsystem.

Var byggs Mazda?

Mazda startade idag produktionen av nya Mazda CX-5 på Hofu-anläggningen i södra Japan. Företaget har anpassat fabriken som svar på en stigande efterfrågan av CX-5, som även byggsMazdas fabriker i Hiroshima, såväl som i Kina och Malaysia.

Var tillverkas Mazda CX 5?

De tillverkar årligen omkring 1.3 miljoner fordon för den globala marknaden, och majoriteten av dem tillverkas i Japan. Trots den ganska blyga produktionen levererar Mazda där det räknas: pålitliga, säkra bilar.

Vad är Komponentgaranti?

När nybilsgarantin löpt ut efter tre år kvarstår sju år av komponentgarantin. I praktiken skulle man kunna kalla Mazdas komponentgaranti för nybilsgaranti då de komponenter som omfattas är många, fler än i Mitsubishis generösa motsvarighet. Mazdas komponentgarantivillkor kan läsas här (pdf som öppnas i nytt fönster).

Har Mazda 2 kamrem?

Få offerter på kamremsbyte - Mazda Det innebär att du i realiteten kan riskera att behöva byta kamremmen på din Mazda innan den har gått 20 000 mil. Det är samtidigt viktigt att inse att rådet ska uppfattas som 'senast och gärna tidigare'.

Relaterade inlägg: