Varför Gaming router?

Varför Gaming router?

Varför Gaming router?

En gamingrouter eller en switch är nästan ett måste om du spelar multiplayerspel, då den är så mycket mer än bara en box som kopplar ihop dina nätverkskablar och ditt WiFi. En router är som en liten dator med ett uppdrag, att sortera och hantera alla data så snabbt och smidigt som möjligt.

Kan man spela på trådlöst?

Det har länge varit ett big no-no att spela över trådlöst internet. Men idag finns riktigt bra routrar som kan ha ändrat det. HeatoN har testat om det verkligen fungerar.

Vad är Ethernet för något?

Ethernet är en samling standardiserade metoder för att anordna datorkommunikation via kabel med hög hastighet mellan datorer primärt i ett lokalt datornätverk, oftast inom samma fastighet, och är ursprungligen konstruerat av Xerox Corporation år 1976.

Hur länge kan man Internetdela?

Klicka dig vidare till inställningar för internetdelning, där kan du ändra namnet och lösenordet på nätverket. Där kan du också i många fall ställa in en timeout-inställning som gör att din internetdelning avslutas exempelvis 20 minuter efter att alla enheter har kopplats bort.

Varför slutar mitt internet att fungera?

Är internetanslutningen kopplad till ett modem eller en router kan felet på bredbandet bero på att modemet behöver startas om eller lagas om det är trasigt. Prova att starta om modemet först genom att trycka på strömknappen eller resetknappen. Om internet fortfarande inte fungerar kan modemet behöva bytas ut.

Relaterade inlägg: