Vad är en Brenderup?

Vad är en Brenderup?

Vad är en Brenderup?

BRA DRAGHJÄLP Med släpvagnen som utgångspunkt vill vi på Brenderup lösa alla möjliga transportuppgifter. Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet.

Var tillverkas Tiki släpvagnar?

Den estniska tillverkaren med det breda utbudet av marknadens mest prisvärda släpvagnar. Här finns släpvagnar inom alla kategorier och storlekar. Omsorgsfullt byggda och med en hög utrustningsnivå har gjort släpvagnarna från Tiki Treiler omåttligt populära.

Vilka fälgar passar till släpvagn?

4-Bults Hjul: Mät mellan två bultars centrum i navet diagonalt tvärs över, måttet anges i mm. 5-Bults Hjul: Mät från centrum på en bult i navet diagonalt till en tänkt linje mellan de två bulthålen på motsatt sida i navet. Storlek: Se på din släpvagn om det sitter 13 eller 14 tums fälgar på.

Var tillverkas Fogelsta?

Fågelsta, Östergötland
Fågelsta
Tätort
Iindustribyggnaden 1992 var lokar för tillverkningen av Fogelsta släp
LandSverige
LandskapÖstergötland

Var tillverkas Brenderup?

BRENDERUP GROUPS MILSTOLPAR

  • 1934 Bröderna Fransson grundar Fågelsta på orten Fågelsta i Östergötland, Sverige.
  • 1936 Ove Justensen grundar Brenderup Maskinfabrik, Funen Danmark.
  • 1952 Produktionen av släpvagnar börjar.
  • 1965 Landini, Bianci, Benanja, grundar Ellebi i St Vitoria Italy.

Hur bra är kvaliteten på Tiki släp?

Sidoprofiler i stål. Sidolämmar av Tiki släpvagnar är tillverkade i högkvalitativ metall från Skandinaviens största plåttillverkare. Sidolämmarna har två styvhetsprofiler som gör att lämmen är oböjlig, vibrationstålig och beständig mot eventuella stötar från lasten.

Hur vet man vilka fälgar som passar?

Ska du köpa nya fälgar eller hjul måste du veta att fälgen passar på bilen. Det första man kan urskilja detta är på antalet hjulbultar, ofta 4 eller 5 st. Men tyvärr är det mer noggrant än så! Olika tillverkare har nämligen olika bultdiameter (bultcirkel), dvs måttet mellan hjulbultarna.

Vilka däck passar min släpvagn?

Om dragbilen har dubbade däck måste även släpvagnen ha dubbade däck när det är vinterväglag. Kravet gäller släpvagnar som dras av personbil, lätt lastbil eller buss med en totalvikt av högst 3,5 ton samt även släpvagnar (med totalvikt av högst 3,5 ton) som dras av tunga fordon.

Är Fogelsta släp bra?

BRA DRAGHJÄLP Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta på.

Är Gaupen bra?

Gaupen är det bästa exemplet på norskt hantverket satt i industriell serieproduktion. Tankegången har sedan starten 1973 varit att eftersträva högsta kvalitet till rätt pris. Gaupens släpvagnar har varit mest köpta i Norge sedan 1985 och under 2010 passerade antalet producerade enheter 190.000.

Relaterade inlägg: