Kan man blocka ett nummer på hemtelefonen?

Kan man blocka ett nummer på hemtelefonen?

Kan man blocka ett nummer på hemtelefonen?

NIX-Telefon – Spärregistret för telefoni. Slipp obeställda samtal i marknadsförings-, försäljnings- eller insamlingssyfte. Ring och följ instruktionerna för att spärra ditt nummer. NIX-Telefon gäller all telefoni och att spärra kostar inget mer än samtalskostnaden.

Hur blockerar man tel nr?

Blockera ett telefonnummer

  1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Mer Samtalshistorik .
  3. Tryck på ett samtal från numret som du vill blockera.
  4. Tryck på Blockera/rapportera spam.

Kan man blockera alla samtal från ett visst land?

Tryck på de tre horisontella linjerna längst upp till höger i appen och välj sedan Inställningar > Blockera > Min blocklista. Tryck sedan på plus-ikonen nere till höger och välj Blockera en nummerserie. Nu kan du skriva in exempelvis +216 för att blockera alla samtal från ett specifikt land.

Hur kan man blockera SMS?

Du får inte meddelanden från numret....Blockera någon

  1. Öppna Voice-appen .
  2. Längst ned trycker du på Meddelanden , Samtal eller Röstbrevlåda .
  3. Blockera kontakten: Blockera från ett sms: Öppna ett sms från kontakten du vill blockera. tryck på Fler alternativ. Personer och alternativ. Blockera [nummer] Blockera.

Kan man blockera nummer på Swish?

Det gör du genom att gå in på en betalning som den du vill blockera har skickat till dig. Tryck på alternativknappen uppe i högra hörnet och välj "Blockera avsändaren". Då blockeras det personnummer som är kopplat till mobilnumret, vilket gör att personen inte kan swisha dig även om personen byter telefonnummer.

Kan man se om man är blockerad på sms?

Meddelanden. Gå till Inställningar > Meddelanden. Tryck på Blockerade kontakter under SMS/MMS.

Hur tar man bort en block på Swish?

Gå in under inställningar i appen och välj ”Blockerade avsändare”. Där ser du alla avsändare som du har blockerat. Tryck på det namn som du vill ta bort blockeringen från och välj därefter ”Ta bort blockering”.

Relaterade inlägg: