Har Adele gått ner i vikt?

Har Adele gått ner i vikt?

Har Adele gått ner i vikt?

Efter två år av intensiv träning hade sångerskan gått ned 45 kilo när hon la upp den kända Instagrambilden på sig själv från ett födelsedagsfirande. Att stjärnan inte delat med sig av sin viktnedgång tidigare tror hon är orsaken till varför det blev så uppmärksammat.

Hur blev Adele känd?

Adeles internationella genombrott blev ett faktum när hon släppte singeln "Rolling in the Deep" som blev en radiohit under 2011. Adele säger sig vara inspirerad av lika delar Etta James och The Cure.

Hur gammal är sångerskan Adele?

34 år ()Adele / Ålder

När började Adele sjunga?

Adele började sjunga redan när hon var fyra år gammal, och vid 30 års ålder hade hon tre studioalbum på sin meritlista. Alla hennes albumtitlar består av ett tal som symboliserar Adeles ålder vid den tiden som hon började arbeta på det respektive albumet: “19”, “21” och “25”.

Varför slutade Adele?

Hon vill också fokusera mer på att bara vara förälder till sin son Angelo som är fem år gammal. Under hennes sista framträdande på Wembley Stadium i London fick besökarna en kopia av en handskriven lapp med i programmet, där Adele skrivit att turnerandet inte passar henne.

Vilken genre är Adele?

Musikgenre: r&b. Musikstil: soul, blue-eyed soul.

Relaterade inlägg: