Vad kostar en rekonditionering?

Vad kostar en rekonditionering?

Vad kostar en rekonditionering?

Priserna för rekond varierar kraftigt mellan olika verkstäder, storlek på bilen och exakt vilken typ av rekond du vill ha. En helrekond kostar mellan 1 500 kr och 5 000 kr och halvrekond — det vill säga antingen invändig eller utvändig rekond — brukar ligga på ungefär hälften av det priset.

Vad är rekond på batteriladdare?

rekond-funktion. Batteriladdaren lägger då ut pulståg av laddströmmar för att sakta lösa upp de grova kristallerna. Samtliga Tystor batteriladdare har denna funktion inbyggd sedan över 30 år tillbaka.

Vad kostar det att vaxa bilen?

Utvändigtvätt
Utvändig rengöring inkl. avfettning två steg (kall & grov), rengöring av fälgar, spolning av hjulhus, schamponering, rengöring av dörrgångar & avtorkning.
Vaxning
Vaxning (hand)fr. 1200 kr.
Polering och vaxningfr. 1850 kr.

Vad kostar en biltvätt på tvätta?

Tvättprogram och priser
TvättprogramPris
SILVER: Avfettning/Schampo, hjultvätt, förtvätt, borsttvätt, underspolning, vax, tork.224 kr
BRONS: Avfettning/Schampo, borsttvätt, tork.174 kr
BORSTFRITT: Avfettning, förtvätt, högtryckstvätt, underspolning, vax, tork.199 kr

Hur ofta Helrekond?

– Det beror på hur mycket man kör men varannan vecka eller en gång i veckan. Annars måste man kanske använda kallavfettning för att få den ren. Det slipper man om du har ett bra lackskydd, då behöver du inte tvätta bilen lika ofta för att få den ren.

Hur ofta rekond?

Bilbranschens generella rekommendation är att din bil bör genomgå en rekond ett par gånger per år. På hösten inför den tuffa smutsiga vintern och på våren inför sommarsäsongen. Dock har en traditionell rekond ofta en kort livslängd och över tid blir det ett kostsamt alternativ.

Hur man vaxar en bil?

Vaxa bilen Arbeta in vaxet med en duk eller trasa på mindre områden i taget. Använd en liten mängd vax och jobba med längsgående rörelser. Låt vaxet verka enligt tillverkarens anvisningar och torka sen av med en ren duk/trasa. Låt inte vaxet fastna!

Relaterade inlägg: