Kan inte spara bilder från Instagram?

Kan inte spara bilder från Instagram?

Kan inte spara bilder från Instagram?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Konto och sedan på Originalfoton (iPhone) eller Originalinlägg (Android). Tryck på bredvid Spara originalfoton (iPhone) eller Spara originalinlägg (Android) för att aktivera det.

Varför försvinner mina bilder från Instagram?

En del av fotona du såg i flödet när du först registrerade ditt Instagram-konto visas inte längre eftersom de är äldre och har ersatts med nyare inlägg. Du kan besöka en persons Instagram-profil för att se äldre foton och videor som de har delat.

Vart hamnar sparade inlägg på Instagram?

När du har sparat ditt inlägg så läggs det under din profil, och det är bara du som kommer åt det du har sparat. Klicka din profilbild nere till höger för att komma till din profilsida. 3. Även här klickar du bokmärket för att komma åt de inlägg som du har sparat.

Var ska man spara sina bilder?

Det finns flera molntjänster där du kan spara bilder, till exempel Dropbox, Google Drive och Microsoft One Drive. Även jottacloud och code24.com/crashplan är vanliga. Kontot på molntjänsten kan synkas med datorn, eller med din externa bildhårddisk, så att alla bilder automatiskt laddas upp i molnet.

Hur ser man dolda meddelanden på Instagram?

Grejen är att Instagram placerar dessa meddelanden i en separat mapp som kallas “Requests”. Meddelandena förblir dolda för dig tills du går till den mappen för att acceptera begäran om att kommunicera med en viss användare av det sociala nätverket som är okänd för dig.

Relaterade inlägg: