Vad heter App Store i Samsung?

Vad heter App Store i Samsung?

Vad heter App Store i Samsung?

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa.

Hur länge har Samsung garanti?

Information om Samsungs garanti Om du som konsument köpt en produkt den eller senare är garantitiden 25 månader från den ursprungliga inköpsdagen. Om du som konsument köpt en Samsungprodukt innan den tillämpas de garantivillkor som gällde på inköpsdagen.

Vad ingår i Samsung Care+?

Samsung officiella garanti skyddar din enhet från skador som beror på mekaniska och elektriska fel. Samsung Care+ skyddar din mobil eller enhet mot oavsiktliga skador och stöld, om det lades till vid köptillfället.

Hur lång garanti på Samsung TV?

För TV-apparater är garantitiden 24 månader och där skärmstorleken är 41" eller större så erbjuds garantiservice i hemmet (gäller ej fysiska skador), kontakta Samsung Support för att anmäla service. Innan du ringer så se till att ha serienummer och modellkod tillgängligt.

Hur lång garanti har man på en mobiltelefon?

KONSUMENTLAGSTIFTNING. Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till de som rör produkter som inte uppfyller kraven.

Vad kostar Samsung Upgrade?

Om man räknar in avgiften för att köpa ut telefonen i månadskostnaden blir det 518,50/mån med Samsung Upgrade+.

Hur länge har man garanti på tv?

Du ansvarar för fel på varan i minst tre år från inköpstillfället. För varor med digitala delar, till exempel en gps, är tiden tre år eller den längre tid som avtalet löper. Konsumenten ska reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes.

Hur lång garantitid är det på en TV?

Garantitiden för batterin är 6 månader om inget annat anges i produktmanualen. Produktgarantin för LCD/Plasma-skärmar ges med förbehåll för pixelfel. Vid pixelfel hänvisar vi till tillverkarens pixelgaranti, vilka skiljer sig från produkt till produkt.

Relaterade inlägg: