Hur kopplar man in trådlösa hörlurar?

Hur kopplar man in trådlösa hörlurar?

Hur kopplar man in trådlösa hörlurar?

Tryck på enheten som ska parkopplas under Enheter i närheten....Steg 1: Parkoppla ett Bluetooth-tillbehör

  1. Svep uppifrån och ned på skärmen.
  2. Tryck länge på Bluetooth .
  3. Tryck på Parkoppla en ny enhet. ...
  4. Tryck på namnet på Bluetooth-enheten som du vill parkoppla med enheten.
  5. Följ eventuella anvisningar på skärmen.

Kan inte spela musik via Bluetooth?

Steg 1: Grundläggande felsökning för Bluetooth Inaktivera Bluetooth och aktivera det sedan igen. Läs mer om hur du inaktiverar och aktiverar Bluetooth. Kontrollera att enheterna har parkopplats och att de är anslutna. Läs mer om hur du parkopplar och ansluter via Bluetooth.

Varför spelar Spotify upp musik automatiskt i bilen?

Under ”Röstanvisningsvolym”, ställ på Hög volym. Då sänks ljudet från mediaspelare och Kartor-rösten höjs. När det gäller att Spotify startar automatiskt, ja - när bilstereon och iPhone kopplar ihop sig så startar Spotify. Det är känt både med iPhone och Android.

Kan inte ladda hörlurar?

Om headsetet inte har använts under lång tid, kanske indikatorn (röd) inte tänds när du ansluter mikro-USB-kabeln för att ladda headsetet. Ta i så fall inte bort mikro-USB-kabeln från headsetet, och vänta tills indikatorn (röd) tänds. Om headsetet inte har använts under lång tid, kan batteriet snabbt bli urladdat.

Varför laddas inte Airpodsen?

Kontrollera anslutningarna Se sedan till att strömadaptern sitter ordentligt i eluttaget. Om du använder en Qi-kompatibel laddare med dina AirPods eller AirPods Pro ser du till att kabeln sitter ordentligt i laddaren och att den andra änden sitter ordentligt i eluttaget.

Relaterade inlägg: