Kan man ändra bakgrund på Apple Watch?

Kan man ändra bakgrund på Apple Watch?

Kan man ändra bakgrund på Apple Watch?

Tryck på Digital Crown för att gå till urtavlan. Tryck på och håll ned bildskärmen. Svep till vänster eller höger för att välja en urtavla och tryck sedan på Redigera. Välj en egenskap genom att svepa till vänster eller höger och vrid sedan på Digital Crown för att ändra den.

Hur laddar man en Apple Watch?

Anslut den magnetiska laddningskabeln för Apple Watch, usb-C-kabeln för Apple Watch magnetiska snabbladdning eller den magnetiska laddningsdockan för Apple Watch till en usb-strömadapter. Anslut adaptern till ett eluttag. Du kan även ansluta laddningskabeln till en USB-port.

Hur vänder man skärmen på Apple Watch?

Vrid långsamt på Digital Crown för att gradvis väcka skärmen, och vrid sedan åt andra hållet för att försätta skärmen i vila igen. Om du har en Apple Watch Series 5 eller senare kan du titta snabbt på skärmen när som helst med funktionen Alltid på.

Hur byter man band på Apple Watch?

Håll armbandets frigöringsknapp intryckt och dra sedan armbandet åt sidan för att frigöra det. Om armbandet inte lossnar trycker du på frigöringsknappen igen och tänker på att hålla den intryckt. Se till att texten på armbandet är riktad mot dig och skjut sedan in det nya armbandet tills du känner och hör ett klick.

Kan man ladda Apple Watch på Laddplatta?

Du kan ladda Apple Watch liggandes platt med armbandet öppet eller lägga den på sidan. Om du använder den magnetiska laddningsdockan för Apple Watch eller en MagSafe Duo-laddare: Placera Apple Watch i dockan.

Relaterade inlägg: