Vem är Britney Spears förvaltare?

Vem är Britney Spears förvaltare?

Vem är Britney Spears förvaltare?

Pappan var mellan 20 förmyndare över den 39-åriga popstjärnans tillgångar och person, på grund av oro för hennes psykiska hälsa. Sedan två år tillbaka delar han rollen med Jodi Montgomery, som numera är förmyndare över hennes person. En ny förmyndare kommer att utses, enligt Jamie Spears advokat.

Vad är det som händer med Britney Spears?

Popstjärnan Britney Spears har under en längre tid lidit av psykisk ohälsa, vilket leder till flera mentala sammanbrott i slutet av 2007 och början av 2008. På i dag ikoniska bilder kan man bland annat se popstjärnan raka av sig håret och slå mot en fotografs bil med ett paraply.

Vad innebär Britneys förmyndarskap?

Britney Spears har varit under ett förmyndarskap sedan februari 2008. Pappan ansökte om att sätta Britney under ett tillfälligt förmyndarskap efter att hon haft en rad sammanbrott. Ett år senare bad han om att göra förmyndarskapet permanent och då fick han mer kontroll över dotterns ekonomi och liv.

Hur gamla är Britneys barn?

Det är med exmannen Kevin Federline som Britney Spears har sina två barn Sean, 15, och Jayden, 14.

Vem har vårdnaden om Britneys barn?

Efter skilsmässan hade de delad vårdnad om barnen, men sedan september förra året har avtalet ändrats – Kevin Federline har sönerna 70 procent av tiden medan Britney Spears har dem 30 procent.

Vad gjorde Britney Spears pappa?

Mellan åren 20 var pappan Jamie Spears, 69, även formell förmyndare över hennes tillgångar och ekonomi. Men i höstas blev hon tillslut fri från sin fars förmyndarskap. Nu har Jamie Spears lämnat in dokument till en domstol i Los Angeles, som People har tagit del av.

Vad gjorde Britneys pappa?

Mellan åren 20 var pappan Jamie Spears, 69, även formell förmyndare över hennes tillgångar och ekonomi. Men i höstas blev hon tillslut fri från sin fars förmyndarskap. Nu har Jamie Spears lämnat in dokument till en domstol i Los Angeles, som People har tagit del av.

Vad heter Britneys barn?

Sean Federline Jayden James Federline Britney Spears/Barn

Får Britney träffa sina barn?

Britney Spears fick inte träffa sina barn för sin exman Kevin Federline. Han beordrade henne att sitta i karantän i två veckor innan hon fick umgås med sina söner, rapporterar TMZ. I slutet av april åkte popstjärnan Britney Spears, 38, till Louisiana, USA, för att träffa sin familj.

Hur mår Britney idag?

Under förmyndarskapet har Britney Spears fortsatt att arbeta och dra in pengar, men hon har nyligen sagt via Instagram att hon inte kommer att uppträda så länge hennes pappa har kontrollen. Den 29 september 2021 beslutade en domstol i Los Angeles att avlägsna Jamie Spears som förmyndare.

Hur kunde Britney bli omyndigförklarad?

2008: Britney Spears omyndigförklaras Efter att ha blivit inlagd på en psykiatrisk avdelning omyndigförklarades Britney Spears på begäran av sin pappa, Jamie Spears. Sedan dess har pappan varit hennes förmyndare och således haft kontroll över beslut som rör bland annat Britney Spears hälsa och ekonomi.

Vem tar hand om Britney Spears barn?

Efter att Britney Spears gett sitt vittnesmål i rätten gällande sitt förmyndarskap kommer nu ex-maken Kevin Federlines advokat med en hälsning om hans syn på situationen, samtidigt som de gör klart hur de ser på hur vårdnaden över ex-parets söner ska fördelas.

Vad gör Kevin Federline idag?

Ex-maken Kevin Federline har idag den största delen av vårdnaden över barnen. – Kevin respekterar verkligen Britney och hoppas bara det bästa för henne för när det bästa för henne uppnås är det bäst för deras barn. Barnen älskar sin mamma och han vill att de ska ha en sund och stark relation, säger advokaten.

Hur bor Britney Spears?

Britney Spears säljer sitt lyxhus i Thousand Oaks, Kalifornien, för 8,9 miljoner dollar (76 miljoner kronor). Det är verkligen inget litet hus hon säljer, det är nämligen 785 kvadratmeter stort och har 7 badrum och 5 sovrum. Inte helt illa för Britney och hennes två söner.

Hur lever Britney Spears idag?

Popstjärnan har levt med arrangemanget sedan 2008. Enligt The New York Times kan pappa Jamie Spears nu utredas för brott. Efter nästan 14 år är popstjärnan Britney Spears nu fri från sitt förmyndarskap. Beslutet togs under fredagen av en domstol i Los Angeles i Kalifornien, USA.

Relaterade inlägg: