Vad kostar en ny Toyota Hilux?

Vad kostar en ny Toyota Hilux?

Vad kostar en ny Toyota Hilux?

Majoriteten av våra Hilux har diesel som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin. Snittet för våra Toyota Hilux är att bilen är tillverkad 2015, har gått 11 699 mil och snittpriset är 281 164 kr. Denna bil går att köpa online! Denna bil går att köpa online!

Vad drar en Hilux?

Bilen ska enligt tillverkaren dra 0,9 liter/mil, men vintertid under blandad körning har vi svårt att komma ned under en liter per mil. Men framför allt har vi det här med fordonsskatten.

Hur mycket får man lasta på en Hilux?

Toyota Hilux lastkapacitet ökar till 995 kg. En av Sveriges mest sålda pickuper, Toyotas Hilux, får en utökad tillåten maxlast med 350 kg och kan nu lastas med upp till 995 kg. Detta motsvarar en ökning av lastkapaciteten med mellan 57 och 62 %, beroende på motoralternativ och utrustningsnivå.

Var tillverkas Hilux?

Toyota Hilux (namnet är en kombination av High och Luxury) är en serie pickup-modeller som tillverkas och marknadsförs av den japanska tillverkaren Toyota.

Hur mycket väger en Hilux?

Mått, cm: L 533/B 186/H 182. Mått flak, cm: L 152/B 164/H 48. Tjänstevikt, kg: 2 095. Max last, kg: 1 115.

Hur lång är en Toyota Hilux?

För dess bakre lastutrymme, prestanda, markfrigång på 21 cm och längd på 5325 mm, vi klassificera Toyota Hilux i kategorin pick-up fordon.

Är Toyota Hilux en bra bil?

Vad är den bra på då? Toyota Hilux har ett stort och rymligt flak, oömt med durkplåt är det också. Modellen klarar mycket last och hårda tag, ändå är komforten är väldigt bra. Hilux går helt klart att bruka som personbil.

Vad kostar en Toyota Hilux 2021?

Modellen kostar från 354 800 kr och har ett förmånsvärde från 5 410 upp till från 7 293 kr per månad beroende på vald variant, utrustningsnivå och skatt.

Vilken är Toyotas minsta bil?

Till sin storlek är Aygo en av Toyotas minsta modeller och finns i utförandena som 3- och 5-dörrars halvkombi. 2009 var det dags för Aygo att få en makeover då Toyota valde att ge modellen en ny karaktär med bland annat ny design på främre kofångare samt lamporna baktill på bilen.

Hur stor är Toyota Auris?

Toyota Auris
Grundinformation
Hjulbas2 600 mm
Längd4 330 mm (halvkombi) 4 595 mm (kombi)
Bredd1 760 mm
Höjd1 475 (halvkombi) 1 485 (kombi)

Vilken pickup har bäst 4wd?

1. FORD RANGER 2,2 TDCI 4X4 Nya Ford Ranger har tagit ett jättekliv gällande säkerhet och blev i oktober förra året den första pickupen någonsin att notera fem stjärnor (full pott) i krocksäkerhetstestet EuroNCAP. Föregående version av Ranger noterade dåliga två av fem stjärnor, så snacka om uppryckning!

Har alla Toyota Aygo kamkedja?

Motorn har kamkedja, vilket är en fördel från underhållssynpunkt, men lyssna för säkerhets skull så att inte kedjan rasslar onormalt. Det vanligaste klagomålet på Aygo brukar gälla skrammel och gnissel från inredningen samt vindbrus.

Relaterade inlägg: