Vilket hårspray är bäst?

Vilket hårspray är bäst?

Vilket hårspray är bäst?

Topplista: Bästa hårsprayen 2022

  • Bästa glans: Björn Axén Just right hairspray. Betyg: 4,8. Bästa veganska: Maria Nila Finishing spray. Betyg: 4,7.
  • Bästa volym: Living Proof Full dry volume blast. Betyg: 4,6.
  • Bästa hållbara: Lernberg Stafsing Hairspray strong hold. Betyg: 4,6. Bästa budget: Wella Classic hairspray natural.

Varför hårspray?

Om du istället sprayar hårspray i handen och sedan använder händerna för att applicera produkten i håret blir resultatet mer naturligt. Dessutom blir det lättare att forma håret som du vill ha det, exakt på rätt ställen!

Är det farligt med hårspray?

Du kan dö av hårsprej. Nu varnar Svenska Naturskyddsföreningen för cancerframkallande kemikalier i vanliga hårprodukter. Vanliga hårprodukter innehåller kemikalier som är farliga både för miljö och hälsa, hävdar Svenska Naturskyddsföreningen, SNF, i sin nya kampanj.

Hur får jag blankt grått har?

Varva därför ditt silverschampo med ett annat schampo och boosta gärna dina grå strån med en återfuktande inpackning regelbundet. Silverschampot kan användas cirka tre gånger i månaden och ger håret en jämn, kall och skimrande ton. Låt det verka i tio minuter innan du sköljer ur.

Hur ska man använda hårspray?

Spraya hårspray lätt över hela håret, på 30 centimeters avstånd. Vira hårslingor runt fingret, innan sprayen torkat, för att separera, skapa textur och få en lite mer strävare känsla på håret. När du har lagt tid på att locka håret, är det inte kul om det snabbt blir rakt igen.

Varför håller inte lockarna i håret?

Använder du för mycket produkter och för hög värme på verktyget tyngs håret ner och resultatet blir inte som vi önskat. Dra ner värmen på tången och avsluta med ett hårspray och en volymspray. Borstar du ut lockarna med fingrarna direkt när de är klara så förstör du faktiskt lockarna.

Relaterade inlägg: