Vad menas med brasiliansk laser?

Vad menas med brasiliansk laser?

Vad menas med brasiliansk laser?

En brasiliansk laserbehandling betyder egentligen att man tar bort all könsbehåring och sparar ingenting. Man går hela vägen runt, inklusive anus och så nära könsorganet som möjligt. Brasiliansk behandling är inte enbart förbehållet kvinnor och det blir faktiskt allt mer vanligt att även män utför behandlingen.

Vilken laser är bäst?

Lasrar av hög kvalitet är ALLTID bättre än IPL för hårborttagning! En av de mest erkända lasrarna i världen för hårborttagning är Diodlasern. Den har har en fantastisk förmåga att förstöra hela hårfollikeln och hårsäcken vilket krävs för permanent hårborttagning.

Är Diodlaser bra?

Tekniken har många fördelar jämfört med tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar, bland annat genom att den är snabbare, säkrare och mer precis. Med diod-laser kan man optimera energimängd och pulslängd vilket är ett effektivt sätt att uppnå ett permanent resultat.

Vilken laser maskin är bäst?

Kraftfull IPL för hemmabruk – 400 000 ljuspulser Braun Silk Expert 5 är utan tvekan en av marknadens bästa IPL maskiner just nu. Braun IPL 5014 ska enligt tillverkaren permanent reducera hårtillväxten redan efter 4 veckors användning.

Är Diodlaser farligt?

Den vanligaste skadan är brännskador i huden som kan ta lång tid att läka. Brännskador kan ge upphov till både infektioner och ärrbildning. Ju mörkare din hud är, desto större är risken för brännskador. Det beror på att hudens pigment tar upp ljuset och omvandlar det till värme.

Hur många gånger ska man göra Diodlaser?

I de flesta fall behövs 4-10 behandlingar för att uppnå optimal effekt med hårborttagning, men detta kan variera mellan olika patienter. Vissa kan behöva fler behandlingar. Anledningen till detta är att man vid hårborttagning bara kommer åt de aktiva hårsäckarna.

Relaterade inlägg: